حسین دهدشتی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه اجرای فاز دوم هدفمند سازی یارانه ها تا اطلاع ثانوی به صلاح نیست و نیازمند بهبود کامل اقتصاد است، افزود: مسیرهدفمند سازی یارانه ها مسیری است که باید تا پایان طی شود اما اینکه چه زمانی و چگونه جای بحث دارد.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس در فاز اول هدفمندسازی یارانه ها برای تولید سهمی را پیش بینی کرد اما دولت در اجرا متاسفانه خوب عمل نکرد، افزود: مجلس نسبت به اجرای ناقص فاز اول هدفمندسازی یارانه ها و نحوه هزینه کرد منابع حاصل از هدفمندی گله مند است.
وی با تاکید بر اینکه باید از تجربیات مرحله اول هدفمندسازی یارانه ها برای اجرای مرحله دوم بهره برد، افزود: درکمیسیون انرژی مجلس درباره نحوه اجرای فاز دوم هدفمندسازی یارانه ها بحث هایی صورت گرفت وکارگروهی تشکیل و قرار شد در چند روز آینده از وزیر نفت و اقتصاد دعوت کنیم تا پیشنهاداتشان را در این مرحله ارایه کنند.
دهدشتی با تاکید بر اینکه با شرایط اقتصادی موجود به نظر نمی رسد که اجرای فاز دوم هدفمندسازی یارانه ها به صلاح باشد، افزود: طبق قانون باید طی برنامه 5 ساله به قیمت واقعی بنزین برسیم اما همه اینها باید بررسی و طی یک پروسه و درزمان مناسب انجام شود.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره تکلیف افزایش 40 درصدی قیمت حامل هالی انرژی در بودجه ، گفت: به دلیل اینکه 40 درصد افزایش قیمت در6 ماهه اول سال انجام نشده است، کسری بودجه داریم از اینرو قرار است جلساتی برگزار و صرفه جویی هایی در هزینه های دولت پیش بینی شود یا در فروش نفت درآمد بیشتری کسب شود تا این کسری جبران شود.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی درباره اینکه افزایش قیمت نفت برای کشور ما فرصت است یا تهدید؟ افزود: افزایش قیمت نفت برای کشور ما در کوتاه مدت شاید فرصت ولی دربلند مدت تهدید است چرا که وقتی قیمت نفت بالا برود به دلیل اینکه بخشی از منابعمان را از خارج تامین می کنیم تورم افزایش می یابد. |